home


Meer over service & trainers
Meer over onze seminars
Test uw kennis...
Vraag meer informatie

Bressler's trainingen juridisch taalgebruik
 

Welkom op de Law-pagina's Bressler's Languages for Business & Law. U vindt hier enige inleidende informatie over onze activiteiten voor juristen (advocaten en notarissen) en hun secretaresses.

Bressler's verzorgt praktijkgerichte trainingen in het juridisch taalgebruik in het Engels, Frans en Duits.

Bressler's Languages for Business & Law is erop gericht Nederlandse advocaten en juristen en hun secretaresses te voorzien van een praktijkgerichte taaltraining die volledig is toegespitst op hun behoefte aan effectieve mondelinge- en schriftelijke juridische communicatie in een vreemde taal. Het aangeboden trainingsprogramma is gebaseerd op de gedegen juridische en taalkundige achtergrond der docenten en hun werkervaring op grote Nederlandse advocatenkantoren.

Het formaat van de taaltraining is een compact seminar dat aansluit op de drukke praktijk der deelnemers. Door de actieve interactie tussen docenten en deelnemers vindt een voortdurende toetsing plaats van de inhoud van het onderwijs aan de actuele ontwikkelingen in de advocatuur en het notariaat. Het aangeboden programma evolueert met de inbreng van de deelnemers en voldoet dan ook steeds aan de huidige behoeften.

 

 

Bressler's is een door de Nederlandse Orde van Advocaten (de Orde) in de zin van de Verordening Permanente Opleiding erkende opleidingsinstelling. In het kader van deze erkenning zijn bepaalde opleidingen bij de Orde geregistreerd. Indien het volgen van deze opleidingen PO-punten opleveren is bij de cursusinformatie onderstaand puntenlogo opgenomen met de aanduiding van het aantal te behalen opleidingspunten.

 

 

Onder auspiciŽn van de Koninklijke NotariŽle Beroepsorganisatie verzorgt Bressler's specifieke cursussen voor notarissen.

 

 
 

Bressler's Languages for Business & Law

Buiksloterdijk 282 - 1034 ZD Amsterdam
Telefoon 020-6334038
Fax 020-6333075
E-mail
info@bresslers.com