Hoogrendements-taaltrainingen

Bressler's is gespecialiseerd in hoogrendements-taaltrainingen - een trainingsvorm die als maatwerk voor iedere organisatie uitgewerkt kan worden. Vaak dient een cursussessie hierbij als een generale repetitie voor de praktijk.

De componenten zijn volgende:

 

Het vaststellen van de 'input'

We stellen vast wat de cursisten aan kennis en vaardigheden willen verwerven:

Wij zullen de cursisten niet vermoeien met een uitgebreide behandeling van de grammatica. Alleen de grammatica die direkt toepasbaar is, wordt behandeld.

 

Opzet van een oefeningenpakket

We stemmen de oefeningen af op doelstelling en achtergrond en kunnen kiezen uit tal van mogelijkheden:

 

Taakstellingen

We concentreren ons zo snel mogelijk op het in praktijk brengen van de ontwikkelde vaardigheden. De cursisten krijgen opdrachten die gemakkelijk te evalueren zijn, zodat snel kan worden gezien hoe ver ze nog van het gestelde doel verwijderd zijn. Opdrachten zijn o.a.:

 

Feedback

Er is altijd een uitgebreide feedback op haperingen en vorderingen. Iedere activiteit en iedere opdracht wordt gecontroleerd en beoordeeld door de cursisten en de trainer samen. Wij registreren de vorderingen of nemen ze op audio- of video-cassette op en stellen de volgende vragen:

Deze continue feedback en begeleiding van hun trainer is een essentieel onderdeel van het leerproces en staat er garant voor dat de cursisten aantoonbaar vooruitgang boeken.

 

Zelfstudie

...is altijd nodig om de scherpe kantjes bij te schaven Wij geven de cursisten gericht advies hoe zij het best gebruik kunnen maken van het trainingsmateriaal en hoe ze hun tijd daarbij zo efficient mogelijk kunnen indelen.

 

 

 

Bressler's Languages for Business & Law

Buiksloterdijk 282 - 1034 ZD Amsterdam
Telefoon 020-6334038
Fax 020-6333075
E-mail
info@bresslers.com